ВЕЧЕ ЕЛЕКТРО МУЗИКЕ И ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ: МУЗИКА ЗА НИКОЛУ :: Semberija INFO ::

 

ВЕЧЕ ЕЛЕКТРО МУЗИКЕ И ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ: МУЗИКА ЗА НИКОЛУ


Након концерта Електро музике, Душан Секулић ће са својим бендом 29. августа извести хуманитарни концерт "Аццордион фантасy 2" како би се прикупила неопходна средства за лијечење нашег уграђанина Николе Грабовичкића. 
 
Концерт ће бити одржан на крову Центра за културу у БИјељини са почетком у 20 часова и 30 минута.
 Број карата је ограничен, а цијена улазнице је 10 КМ.
 
Нова музичка дестинација је на видику, а у најави је и један потпуно другачији доживљај умјетничког циклуса Душана Секулића.

У фестивалском духу љетних ноћи, најпопуларнија жанровска иновација данашњице звана "електро" заузима своју позицију на отвореном простору крова бијељинског Центра за културу.

Не пропустите овај изузетан сусрет „електро хармонике" Душана Секулића и ДЈ-а на отвореном 29. аугуста. Музика која покреће масе, својим беат-ом баца у транс и на различитим фреквенцијама спаја људе, који безгранично уживају у њој и њеним звучним сликама. 
 
Жанровски обим ове музиике представљен је уз хоусе/ транце/ тецхно/ блацкбеат/ сyнтх поп у којем предњаче богате техничке могућнсти и карактеристике.
Учествујемо у мијењању парадигме да електронска музика искључиво припада ДЈ-у и уз посебне сценске ефекте вас водимо у футуристички доживљај исте, у правом љетном фестивалском амбијенту. 
 
Пројектом „Упознај музику" виртуоз на хармоници Душан Секулић доводи највеће свјетске композиторе на праг свог завичаја и отвара врата публици за изутено музичко путовање кроз разноврсне музичке жанрове кулурне музике (Танго, Јазз, Цлассиц, Елецтро, Спанисх, Руссиан, Френцх, Фолк, Мовие, Wорлд Мусиц Хитс), при том не изостављајући и знање, којим ће своју публику едукативно обогатити и приближити је једном другачијем доживљају квалитетне музике. "Лаганим корацима вратићемо се коријенима најзначајнијих музичких креација, заједно учити и инспирисати, те пробудити љубав према квалитету музике кроз изворе њеног самог настанка", најављују организатори догађаја. 
 
Подсјећамо, на иницијативу члана пратећег састава Бранислава Рајковића, након концерта Електро музике, Душан Секулић ће са својим бендом извести хуманитарни концерт "Аццордион фантасy 2" како би се прикупила неопходна средства за лијечење нашег уграђанина Николе Грабовичкића.