Љубиша Петровић је једнако СДС и СДС је једнако Љубиша Петровић :: Semberija INFO ::

 

Љубиша Петровић је једнако СДС и СДС је једнако Љубиша Петровић


Љубиша Петровић једнако је СДС а СДС је једнако Љубиша Петровић и то је нешто о чему не треба да се расправља, поручио је градоначелник Бијељине на прес конференцији данас у Бањалуци одбацујући медијске шпекулације.

„Хвала свим и објективним и необјективним медијима који су пратили референдумски процес у Бијељини. Још једна велика народна побједа у Бијељини. Прва је била 2020. године, друга 2022. године и сада трећа побједа. Људи су својом вољом одлучили да Бијељина иде добрим путем. Ова побједа је важна за наставак политичких процеса који ће се одвијати у Републици Српској“, поручио је Петровић.

Милан Миличевић, в.д. предсједника СДС казао је да је данас Предсједништво СДС хладне главе урадило анализу референдума о опозиву градоначелника Бијељине.

„Циљ је постигнут: да градоначленик Бијељине то и остане и да докажемо себи и другима да Српска демократска странка има озбиљну и обучену инфраструктуру, да може направити веома озбиљну организацију изборног дана те да можемо организовати озбиљну кампању која ће резултирати побједом господина Петровића. Наша спремност је да једнако озбиљно наставимо радити даље без било какве еуфорије“, поручио је Миличевић.