Предраг Митровић предсједник Мјесног одбора „Центар“ Републичке странке Српске :: Semberija INFO ::

 

Предраг Митровић предсједник Мјесног одбора „Центар“ Републичке странке Српске


- Републичка странка Српске /РСС/ постаје важан политички фактор у Бијељини и Семберији, а одлука да будем предсједник Мјесног одбора /МО/ „Центар“ ове партије представља за мене могућност да са сарадницима учиним нешто више за градско језгро и да од нашег града у будућности направимо модерну и функционалну локалну заједницу - изјавио је новоизабрани предсједник МО „Центар“ РСС Предраг Митровић.
 
Митровић, који је дипломирани инжењер екологије, студије је завршио у Зрењанину, а посљедњих 16 година ради на пословима који нису из области његове струке. Како каже, велики број регистрованих бирача из града не излази на изборе и њихове гласове треба заслужити реализацијом квалитетних политичких програма.


 
- РСС има такве програме за различите области, од економије до пољопривреде, а посебно ме радује озбиљан приступ екологији. Надам се да ћемо успјети да сачувамо центар града од експанзије изградње нових објеката и да му дозволимо да дише - са више дрвећа, паркова... - навео је Митровић.
 
Према његовим ријечима, политичкој сцени Семберије и Републике Српске потребна су нова, млада лица, која ће знањем и радом морати да оправдају функције које су им додијељене.