Калиопи на босанскохерцеговачкој турнеји :: Semberija INFO ::

 

Калиопи на босанскохерцеговачкој турнеји


Њен глас плијени већ деценијама, а хитови које изводи одушевљавају публику широм регије. Још од легендарне пјесме „Рођени“, све до данас,  македонска поп пјевачица Калиопи је у самом врху музичке сцене Балкана.
 
Својим интерпретацијама допире до најскривенијих емоција, а на сваком свом наступу пружа максимум, улажући огромну енергију и љубав према публици.
 
Калиопи у Босни и Херцеговини није наступала посљедњих година и са одушевљењем је прихватила позив да се поново поклони пред босанскохерцеговачком публиком на концертима, који ће, у првом дијелу турнеје, обухватити наступе у Бијељини (20.10), Грачаници (21.10.), Сарајеву (23.10.) и Зеници (24.10.).
 
„Увијек када долазим у Босну моје срце убрзано куца, јер љубав је то! Доживљај на концертима који ми пружа публика у Босни и Херцеговини се не може описати ријечима. Ми увијек заједно пјевамо, плачемо, смијемо се и једноставно током два сата путујемо путем музике. Једва чекам крај октобра да Зеницу, Грачаницу, Бијељину и Сарајево загрлим пјесмом!“ – изјавила је Калиопи најављујући наступе у босанскохерцеговачким градовима.
 
Уз легендарног „Бату“, „Црно и бело“, „Вучицу“ , "Кофер љубави", "Мелем" и све безвременске хитове легендарне Калиопи, публика ће уживати и у чистој емоцији, коју ова пјевачица шаље са сцене својој бројној публици.
 
Улазнице за концерт у Центру за културу „Семберија“ у Бијељини су у продаји, на благајни Центра за културу.
 
Како кажу стихови једне од Калиопиних пјесама, „Хајде да пјевамо“ у Бијељини, Грачаници, Сарајеву и Зеници. Видимо се!