ЈЕДАН УДЕС У БИЈЕЉИНИ, ДРУГИ У ЈАЊИ :: Semberija INFO ::

 

ЈЕДАН УДЕС У БИЈЕЉИНИ, ДРУГИ У ЈАЊИ


На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Бијељина у протекла 24 часа евидентирана су два кривична дјела  и пет саобраћајних незгода, од чега су двије са посљедицама по лица.
 
У Бијељини у Улици Раје Бањичића, 12. Децембра, око 18 часова, догодила се саобраћајна незгода са тјелесним повредама. Наиме, путнички аутомобил  ,,пежо'' слетио је са коловоза и ударио у дрво.  Возилом је управљало лице В.Л. Повријеђеном је указана медицинска помоћ у Бијељини, након чега је, због тежине задобијених повреда, упућен у Београд  на даље лијечење.

У Јањи у раскрсници улица Хамдије Ћемерлића и Влагија, такође, 12. децембра око 22 часа, догодила се саобраћајна незгода са тјелесним повредама. У незгоди су учествовали ,,VW транспортер'' којим је управљало лице А.В.  и ,,голф 2''  којим је управљало лице Љ.С. и који је том приликом задобио повреде о чијем се степену љекари нису изјаснили и који је задржан на лијечењу, док је сувозач у возилу - малољетно лице задобило лакше тјелесне повреде. Полицијски службеници извршили су увиђај'', потврђено је из Полицијске управе Бијељина.