ПРИЗНАЊА ЗА ТУРИСТИЧКУ ОРГАНИЗАЦИЈУ УГЉЕВИКА И ХОТЕЛ "АТЛАС" НА САЈМУ У НОВОМ САДУ :: Semberija INFO ::

 

ПРИЗНАЊА ЗА ТУРИСТИЧКУ ОРГАНИЗАЦИЈУ УГЉЕВИКА И ХОТЕЛ "АТЛАС" НА САЈМУ У НОВОМ САДУ


Туристичка организација Угљевик добитник је златне медаље за промоцију ове општине на 53. Међународном сајму туризма који је одржан од 17. до 19. новембра у Новом Саду. 



Из општине Угљевик саопштено је да је угљевички хотел "Атлас" добитник четири велике златне медаље и повеље Новосадског сајма за врхунски квалитет хотелских услуга.

Хотел "Атлас" добитник је златних медаља медаља за организацију догађаја и прослава, за врхунски квалитет хотелских услуга, за капацитете у области конгресног туризма и за гастрономску понуду ресторана и градске кафане.

Генерални менаџер хотела "Атлас" Данко Млађеновић рекао је да је пред њима велика обавеза да свако признање оправдају и да наставе да раде на квалитету пружања услуга.

Он је захвалио Туристичкој организацији Угљевика за одличну сарадњу. 

Млађеновић је најавио да ће 7. и 8. априла сљедеће године у овом хотелу у Угљевику бити одржан други "Хедонист фест", за који је заинтересован велики број излагача из региона.

Међународни новосадски сајам туризма окупио је ове године више од 250 излагача из 11 земаља - Црна Гора, која је била и партнер овогодишњег сајма туризма, Србија, БиХ, Република Српска, Сјеверна Македонија, Хрватска, Словенија, Мађарска, Румунија, Кипар, Бугарска, Ирак и Аустрија. 


За Семберија инфо - Младен Василић