УСВОЈЕНИ ПРОГРАМИ РАДА: Одржана сједница Скупштине општине Угљевик :: Semberija INFO ::

 

УСВОЈЕНИ ПРОГРАМИ РАДА: Одржана сједница Скупштине општине Угљевик


Одборници Скупштине општине Угљевик усвојили су на данашњем редовном засједању програм рада и финансијски план за 2023. годину нижих потрошачких јединица општине Угљевик: Центра за културу “Филип Вишњић”, Центра за социјални рад, агенције за развој малих и средних предузећа општине Угљевик, Туристичке организације Угљевик, Дома здравља Угљевик и Спортско рекреативног центра “Рудар”.



Начелник општине Угљевик Василије Перић рекао је да је усвојена одлука о давању на управљање, кориштење и одржавање земљишта вјерских инфраструктурних објеката у Угљевику и Забрђу комуналном предузећу “Компред”.

- Овом одлуком ће се на бољи и квалитетнији начин управљати  гробљима на подручју наше општине - навео је Перић.

Предсједник Скупштине општине Угљеви Зоран Лазић рекао је да су данас усвојене одлуке о именовању Вршиоца дужности директора Центра за културу “Филип Вишњић” као и Вршиоца дужности начелника опшинског Одјељења за општу управу.

- Скупштина је великом већином подржала све тачке дневног реда - рекао је Лазић.

На данашњем засједању усвојене су информације о извршењу програма јесење сјетве на подручју општине Угљевик у 2022. години, о стању малољетничке деликвенције за 2022. годину као и извјештај о реализацији програма рада Скупштине општине Угљевик за 2022. годину.


За Семберија инфо - Младен Василић