УГЉЕВИК: Коло српских сестара подијелило помоћ најугроженијима :: Semberija INFO ::

 

УГЉЕВИК: Коло српских сестара подијелило помоћ најугроженијима


Коло српских сестара “Света Марија Магдалина” из Угљевика током божићних и новогодишњих празника реализовало је добротворну акцију “Корпа солидарности” за помоћ социјално угроженим грађанима, парохијанима ове општине.

Предсједник ове добротворне организације Анђа Сријемац рекла је Срни да је у акцији је прикупљена и подијељена помоћ у огреву – 10 метара кубних дрвета, прехрамбено-хигијенски пакети у вриједности 2.000 КМ, те 1.000 КМ.

“Ово је 11. пут да Коло српских сестара у Угљевику спроводи ову акцију солидарности у празничне дане и овом приликом захваљујемо свима који су учествовали у акцији јер су показали хришћанску љубав и светосавску вјеру на дјелу”, рекла је Сријемац.

Према ријечима предсједника ове добротворне организације Анђе Сријемац, акција је организована у сарадњи са Светосавском омладинском заједницом, парохијским свештеницима и вјерним народом, а под покровитељством Добротворне организације Епархије зворничко-тузланске “Тројеручица”.

“Настављамо нашу мисију доброчинства и припремамо се за велику васкршњу акцију, мада наш рад је континуран и увијек смо спремни да помогнемо”, рекла је она.

СРНА / НТВ Арена / Угљевик инфо