СДС СЕМБЕРИЈА У ВРШАНИМА: НАСТАВЉАМО СА ОДГОВОРНОМ ПОЛИТИКОМ :: Semberija INFO ::

 

СДС СЕМБЕРИЈА У ВРШАНИМА: НАСТАВЉАМО СА ОДГОВОРНОМ ПОЛИТИКОМ


У претходном периоду само у асфалтирање путева у Мјесној заједници Вршани уложено је око 300.000 конвертибилних марака и Странка демократске Српске Семберија ће наставити са реализацијом инфраструктурних пројеката, уважавајући потребе мјештана, поручио је предсједник СДС Семберија Мићо Мићић.
 
- СДС Семберија је основана само са једним циљем - да остане вјерна Бијељини, Семберији, и реализацији пројеката који ће потврдити наш статус привредног, образовног, индустријског и пољопривредног центра регије - истакао је Мићић приликом сусрета са неколико мјештана МЗ Вршани.
 
Кандидат СДС Семберија за одборника у Скупштини Града Бијељина Драго Стајић сматра да су људи окупљени око Мићића у посљедњих 15 година доказали приврженост развоју руралног подручја, а да ће сарадња 10 коалиционих партија омогућити нова улагања у сјевероисток Српске.
 
Мјештани Вршана изнијели су одређене приједлоге када је ријеч о изградњи инфраструктуре, укључујући постављање јавне расвјете у неким дијеловима мјесне заједнице и увођење гријања у Дом културе, у којем се одржавају пробе фолклора.