КАНДИДАТИ СНСД-А РАЗГОВАРАЛИ СА МЈЕШТАНИМА ДВОРОВА И ОКОЛИНЕ :: Semberija INFO ::

 

КАНДИДАТИ СНСД-А РАЗГОВАРАЛИ СА МЈЕШТАНИМА ДВОРОВА И ОКОЛИНЕ


У наставку разговора одборничких кандидата СНСД-а са грађанима, уз поштовање свих епидемиолошких мјера, неколико кандидата је у мањим групама, имало пријатељске разговоре са мјештанима Дворова, Попова, Дијелова, Тријешнице и Гојсовца.

Одборнички кандидат Дејан Вуковић је изразио спремност да се побољша свеукупно стање на овом подручју.
"Овдје смо да се боље разумијемо и ријешимо проблеме, а оптимизам уливају позитивни помаци око Бање Дворови и перспективни пројекат изградње Дринског насипа, те стога обећавам да ћемо након 15.новембра, кренути брже у љепшу будућност", поручио је Вуковић.

Са мјештанима Дворова и околине, разговарао је и кандидат за одборника СНСД-а Бориша Иванић, који је акценат свог дјеловања ставио на стварање бољих услова и опстанак младих на селу.

"Спреман сам да се сретнем са што више младих људи и да чујем њихове проблеме, а онда као одборник, да предложим да се уради регистар младих брачних парова који би се кроз одређене пројекте финансирали из буџета и тиме стекли услове за останак на селу и плодној семберској равници, закључио је Иванић.

У име домаћина, захвалио се Мирослав Јовић из Дворова, који је поздравио овакав вид комуникације одборничких кандидата СНСД-а са мјештанима неколико села и њихову спремност да помогнуу рјешавању многих проблема.

(Бијељина данас)