Мини-јелке, новогодишња декорација идеална за мали стан :: Semberija INFO ::

 

Мини-јелке, новогодишња декорација идеална за мали стан


Иако већина нас тежи да у свој дом смјести новогодишњу јелку која ће доминирати простором и тако подстаћи чаробан празнични угођај, некада квадратура стана то, нажалост, не допушта. Ипак, то није разлог да у свом дому не направите новогодишњу атмосферу и то уз помоћ мини-јелке која ни по чему не заостаје за нешто већом варијантом.

Минијатурне јелке изгледају лијепо у сваком амбијенту - могу стајати саме, на полицама међу књигама, комодама, клавиру, столу, те бити одлична допуна осталим декоративним елементима. Мини новогодишње јелке веома су практичан и прије свега функционалан одабир за мале станове, али, такође, ријеч је о детаљу који "подиже" простор и пружа довољно могућности за креативно изражавање.

Сходно томе, ако сте до сада имали недоумице у вези с мини-јелком, то више не мора бити случај јер постоје сјајна и више него атрактивна естетска рјешења с којима ће оваква јелка засјати на најбољи могући начин.

Прије свега, мини-јелка мора бити на висини, па је за њу идеално мјесто полица гдје стоји телевизор, шанк или било која друга висока површина у вашем дому. Оно што највише волимо код поменутих јелки дефинитивно је могућност занимљивог дна, односно можете је ставити у плетену корпу. Осим тога, мини-јелке воле и мини-куглице, машне и сличне пригодне украсе, а можете их ставити у нешто већем броју како бисте постигли пуноћу.

Мини-јелке лако можете однијети и на највише спратове зграда без лифта, не падају им иглице, не морате бринути хоће ли вам стати у ауто и нема муке с насађивањем на сталак. Стане у сваки кутак вашег стана, собе... Ако је дрвце из природе, након празника га можете пресадити у већу саксију и уживати у њему још дуго година.

Будући да је вријеме кићења јелки почело, било да је велика или мала, дајте машти на вољу и украсите их на начин који ће током празничних дана оплеменити ваш дом.


Независне новине