Дермамедиц вам представља апарат за епилацију најновије генерације :: Semberija INFO ::

 

Дермамедиц вам представља апарат за епилацију најновије генерације


СНАГА МАГНУМА, ПОСЛЕДЊА РИЈЕЧ ТЕХНИКЕ У СВИЈЕТУ ВИСОКО ЕНЕРГЕТСКИХ ДИОДНИХ ЛАСЕРА
 
АТОН магнум – 4Д ТЕЦХЛАСЕР 1600W
 
Осим велике излазне снаге диоде од 1600W, овај ласер као новитет уводи и 4 таласну дужину од 940нм која продире дубље и уништава капиларе у самом корјену длаке. На тај начин се лакше уклањању веома свијетле и веома тамне длаке.  Сонда је веће површине, димензија 12x20мм, и појачаним хлађењем коже током третмана. Повећана површина контактног дијела за хлађење и систем хлађења који спушта температуру на -4 до -10°Ц, у комбинацији са „ин-мотион“ технологијом, гарантују безболне и изузетно ефективне третмане. Могућност подешавања фреквенције окидања импулса до 10 пута у секунди је технологија која је оптимална за затезање коже и рејувенацију лица и тела.


 
ИЗВАНРЕДНИ РЕЗУЛТАТИ
 
Диодни ласери су по свјетским истраживањима признати као најефикаснији ласери за трајну епилацију, јер је таласна дужина од 808нм погађа стандардну длаку још прецизније од 755нм таласне дужине Александрит ласера, а третмани су много безболнији и пријатнији. Атон Магнум је ласер велике снаге од 1600W и самим тим се може поредити са најјачим ласерима свих познатих Америчких и Европских произвођача.
 
ИЗУЗЕТНО ЕФИКАСНИ ТРЕТМАНИ
 
АТОН Магнум је специфичан по врло брзом успјеху у трајном уклањању длака. Резултати са овим ласером могу да буду сасвим задовољавајући и после 3 или 4 третмана, а са 6 третмана се обично сматра да је епилација успјешно завршена.


 
БРЗО ИЗВОЂЕЊЕ ТРЕТМАНА
 
Диодни ласери са „ин-мотион“ технологијом примјењују веома ниску енергију уз велики број окидања импулса. Фреквенција окидања АТОН магнум апарата је до 10мс, што обезбеђује подизање температуре фоликула длаке до ца. 60 – 70°Ц, колико је потребно за њено потпуно уништење, док истовремено „ин-мотион“ технологија обезбеђује кратко трајање извођења самих третмана.


 
БЕЗБОЛНИ ТРЕТМАНИ – СОНДЕ СА ПОЈАЧАНИМ ХЛАЂЕЊЕМ
 
Нови дизајн сонди, осим што обезбјеђује прелажење преко регије са лакоћом и без замора, има и специјално појачано хлађење. Метални дио за хлађење се одликује повећаном површином и анатомски прилагођеним обликом, што омогућава да током прелажења већа контактна површина долази у додир са кожом. Повећана површина контактног дијела за хлађење и систем хлађења који спушта температуру на -4 до -10°Ц, додатно утичу на пријатност третмана и уклањају готово сваки осјећај бола.


 
ПОДМЛАЂИВАЊЕ
 
Могућност подешавања фреквенције окидања импулса до 10 пута у секунди је технологија која је оптимална за затезање коже и рејувенацију лица и тијела.
 
Закажите Ваш третман!
 
Атинска бр.6 Бијељина
 
065/889-782
 
Др Марија Ристановић &Дермамедиц Теам