Наш живот је забаван, али и пун одговорности и обавеза :: Semberija INFO ::

 

Наш живот је забаван, али и пун одговорности и обавеза


У лопарском селу Тобут, на обронцима планине Мајевице живи породица Деспотовић, мама Стана и тата Илија који су у браку шест година.



У току шест година брака Деспотовићи су се остварили као родитељи три пута. Најстарији син Давид има пет година, Теодора, једина дјевојчица, стара је двије и по године, а најмлађи Стефан је беба од три мјесеца.
 

Деспотовићи, Стана и Илија, на почетку разговора за „Семберија инфо“ су истакли да је живот у вишечланој породици вема забаван, али и пун одговорности и обавеза.



-Одлука да имамо троје дјеце није била тешка и вјероватно би се одлучили на још, али за пар година. Наше малишане учимо, прије свега, да буду што бољи људи и да увијек буду од помоћи. Важно је и да се дјеца лијепо и културно понашају, да поштују старије“, истакли су Деспотовићи.
 
С обзиром да су Стана и Илија доказани спортисти и баве се мало необичним спортом за ово поднебље - обарање руку, додали су да је веома важно за малишане да се од малих ногу почну бавити спортом. Кажу да је спорт јако важан за психо- физички развој дјеце, а, уствари, спорт је за малишане само игра.


 

Деспотовићи су за крај за ,,Семберија инфо’’ поручили да је јако важно да се у браку не заборави да господина савршеног и госпође савршене нема.

-Потребно је много узајамне толеранције, као и што мање гњева и љутње да би брак опстао“, формула је доброг брака Стане и Илије Деспотовић из Тобута.


 
(Семберија инфо)