У БиХ издато упозорење на временске непогоде :: Semberija INFO ::

 

У БиХ издато упозорење на временске непогоде


Из хидрометеоролошког Завода Републике Српске, упозорено је да и данас на југозападу, у централним предјелима и на сјеверу, постоје услови за локалне непогоде, праћене градом и појачаним вјетром. Слично упозорење објављено је и на сајту Хидрометеоролошког завода Федерације.

Противградна зштита испалила је 93 ракете на подручју Лакташа, Козарске Дубице и Градишке.

Јутрос је промјенљиво до претежно облачно на западу и сјеверу, у осталим предјелима са умјереном облачношћу, а на југу ведро, саопштено је из Хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Током дана очекује се сунчано вријеме, а поподне мјестимично пљускови и грмљавина, прво на планинама на југозападу, затим у централном појасу, а према вечери на сјеверу, сјевероистоку и истоку,

У ноћи престанак нестабилности у свим предјелима.

Највиша дневна температура од 26 до 34 степена Целзијусова.

Вјетар слаб до умјерен сјеверни и сјевероисточни, а у Херцеговини југозападни, саопштио је Федерални хидрометеоролошки завод.

Температура у 8.00 часова: Соколац, Чемерно, Иван Седло 13, Гацко, Рибник, Шипово, Бјелашница, Бугојно, Ливно 14, Калиновик, Мркоњић Град, Невесиње, Хан Пијесак 15, Мраковица, Бихаћ, Јајце, Сански Мост, Сарајево, Сребреница 16, Нови Град, Рудо, Зеница 17, Вишеград, Тузла, Бањалука 18, Градачац, Приједор, Добој, Србац, Зворник 19, Бијељина, Билећа 20, Брчко, Широки Бријег 21, Груде 22, Мостар, Требиње 23, Неум 26 степени.

Инфо Бијељина