ДР МАРИЈА РИСТАНОВИЋ И "NEAUVIA" ОДУШЕВИЛИ ДОКТОРЕ СТОМАТОЛОГИЈЕ У САРАЈЕВУ :: Semberija INFO ::

 

ДР МАРИЈА РИСТАНОВИЋ И "NEAUVIA" ОДУШЕВИЛИ ДОКТОРЕ СТОМАТОЛОГИЈЕ У САРАЈЕВУ


У организацији Стоматолошке коморе Федерације Босне и Херцеговине, током протеклог викенда одржана је Континуирана едукација за докторе стоматологије која је окупила преко хиљаду учесника у хотелу Hills у Сарајеву.



Поред предавача из земље и региона, др Марија Ристановић одржала је предавање на тему Комликације при ињектовању хијалуронских филера, како их препознати и реаговати, при чему је стављен акценат на превентиву и отворену комуникацију са пацијентом, као и озбиљност саме процедуре када је у питању аплицирање филера. Полазећи од чињенице да се ови захвати изводе и од стране недовољно стручних лица, као и филерима лошег квалитета, присутни су могли да се упознају са посљедицама до којих може доћи.



Том приликом представљени су и Neauvia organic филери, савршене чистоће, без нуспојава након аплицирања, а самим тим и стварања гранулома. У изложбеном дијелу, на штанду Dermamedic centra владало је велико интересовање, како за понуду, тако и за едукације које се изводе током цијеле године.

Др Марија Ристановић је добила позив за учешће и на регионалним конференцијама, које ће се одржати ускоро.



​DERMAMEDIC