ВУЧИЋ: ЛОВЕ ИХ ПО КАФИЋИМА ДА ВИДЕ КО СМИЈЕ ДА НАВИЈА ЗА ЗВЕЗДУ, ТО ЈЕ СТРАШНО :: Semberija INFO ::

 

ВУЧИЋ: ЛОВЕ ИХ ПО КАФИЋИМА ДА ВИДЕ КО СМИЈЕ ДА НАВИЈА ЗА ЗВЕЗДУ, ТО ЈЕ СТРАШНО


Foto: Andrej Cukic/EPA
Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је да је страшно то што су Срби посљедњих дана нападани у Хрватској и додао да ће Србија помоћи свом народу који живи у тој држави.

– Фасциниран сам потребом хрватских званичника да пет милиона пута понављају причу о великосрпској агресији. Ништа их не разумијем, јер када бисмо говорили о међусобним жртвама то је неупоредиво, како из Првог, тако, нарочито из Другог свјетског рата. Да говоримо сваког дана о геноциду у Јасеновцу, злочину у Глини и другим мјестима, који су били застрашујући, није корисно – рекао је Вучић.

Он је рекао за ТВ Пинк да је страшно то што су нападани људи који навијају за београдски Фудбалски клуб Црвена звезда у Хрватској.

– Данас их лове по кафићима да виде ко смије да навија за Звезду и то су страшне ствари – рекао је Вучић и додао да је сада разумљиво зашто се већи дио Срба из Хрватске данас налази у Србији, гдје су започели нови живот.
Он се захвалио тим људима који су остали у Србији и успјели да, марљивим радом Србију промијене на боље, а за оне који су остали у Хрватској нада се да ће им стићи подршка из ЕУ.

(српскаинфо.цом)