ПРОНАЂЕН УБИЦА: Ухапшен је починилац масакра код Неготина :: Semberija INFO ::

 

ПРОНАЂЕН УБИЦА: Ухапшен је починилац масакра код Неготина


Полиција је ухапсила Давора П. (35) из Јабуковца због сумње да је убио Рају Казимировића и чланове његове породице у овом мјесту, екслузивно сазнаје Блиц.
Према сазнањима, мотив суровог убиства четворо мјештана Јабуковца је пљачка.

Давор П. (Фото: Инстаграм)

Подсјетимо, четвороструко убиство догодило се 7. августа у околини Неготина, када су из пиштоља убијени Раја Казимировић (72), његова мајка Драгица (93), сестра Лјубинка Оприкић (76) и сестричина Драгана Јозељић (53).
У жртве је испаљено 10 хитаца, а током истраге полиција је привела више од 10 људи.

Како је Блиц писао, осим што је на десетине мјештана и познаника Казимировића саслушано, њих 20 је чак и полиграфски испитивано. Егзекутори су, према налазима из истраге, у жртве пуцали из два оружја, у Рају и сестру пуцано је из једног пиштоља, а у мајку и сестричину из другог. Раја је убијен на тракторском сједишту, а жене испред трема, односно поред кућног степеништа. Убице су женама, након што су им пуцали у главу, лица прекрили крпама.

Полиција је од Давора П. приликом хапшења одузела арсенал оржја, неколико пушака и гомилу оружја. Полиција је, како је саопштено, код осумњиченог, између осталог, пронашла шкорпион, ловачку пушку и пиштољ.

– Ухапшени није пружао отпор током хапшења. Чак је са полицијом реконструисао злочин корак по корак – додаје нас извор.

Блиц/Српска инфо