Гласали Милатовић, Ђукановић и Мандић :: Semberija INFO ::

 

Гласали Милатовић, Ђукановић и Мандић


ПОДГОРИЦА - У Црној Гори се одржавају предсједнички избори на којима грађани бирају новог предсједника између седам кандидата.

Кандидат за предсједника Црне Горе Јаков Милатовић гласао је данас на бирачком мјесту у Универзитетском центру у Подгорици, јавио је новинар АТВ са мјеста догађаја. Кандидат за предсједника, један од лидера Демократског фронта Андрија Мандић гласао је на бирачком мјесту у Основној школи “Бранко Божовић” у Подгорици.

Актуелни предсједник државе, предсједник Демократске партије социјалиста (ДПС) и кандидат те партије на изборима Мило Ђукановић гласао је у Основној школи “Саво Пејановић” у Подгорици.

На изборе је изашао и кандидат Демократа за предсједника Алекса Бечић.

Кандидати за предсједника су Мило Ђукановић испред Демократске партије социјалиста, Андрија Мандић из Демократског фронта, Демократа Алекса Бечић, Горан Даниловић, кандидат Уједињене Црне Горе. Кандидати за предсједника државе су и један од лидера Покрета Европа сад Јаков Милатовић, посланица Социјалдемократске партије Драгиња Вуксановић Станковић и инФлуенсер Јован Радуловић.

Гласачко право на изборима има 542.154 грађана. Највише бирача је у Подгорици - 143.608, а најмање у Шавнику - 1.777.


Глас Српске