Туристичка организација Бијељина на Сајму туризма у Бечу :: Semberija INFO ::

 

Туристичка организација Бијељина на Сајму туризма у Бечу


Туристичка организација града Бијељина учествовала је на Међународном сајму туризма у Бечу, у оквиру наступа Туристичке организација Републике Српске гдје су заједнички представили понуду и услуге на изложбеном простору Представништва РС у Бечу.



– Промоција на овом сајму је наставак активности и успјешне сарадње са Представништвом РС у Бечу, са којим смо у протеклом периоду интензивно радили на студијским путовањима за туристичке стручњаке, фотографе, новинаре, представнике институција из Аустрије и тако директно промовисали наше туристичке дестинације на аустријском тржишту”, истакли су из ТОРС-а.

Ferien-Messe Wien 2023 најзначајнији сајам туризма у Аустрији који окупља око 150.000 посјетилаца, те око 514 излагача из више од 70 земаља, а своје мјесто на туристичкој мапи представила је и Бијељина.



- Циљ нам је да нашу понуду препознају и да привучемо туристе из Аустрије будући да велики број људи из Семберије и околине борави у Бечу. Акценат стављамо на вјерски туризам и све већи број природних ресурса које посједује Бијељина”, нагласили су из ТО Бијељине. Поред бројних гостују излагачки простор ТОРС-а посјетио је и шеф представништва РС у Бечу Младен Филиповић те амбасадор Србије у Аустрији, Небојша Родић.