Шаровић: СДС у Бања Луци биће дио снага које ће довести до промјена :: Semberija INFO ::

 

Шаровић: СДС у Бања Луци биће дио снага које ће довести до промјена


„Желимо да СДС буде дио структуре који ће у будућности управљати Бања Луком на бољи начин него што то ради постојећа власт“ – казао је предсједник Српске демократске странке Мирко Шаровић на свечаном пријему за чланове које у јануару већ традиционално организује Градски одбор СДС Бања Лука.


 
„Желимо да СДС буде незаобилазан фактор у граду и мислим да смо на добром путу да окупимо све оне снаге које сматрају да треба да дође до промјена. Кључно је да имамо унутрашњу кохезију и јединство и онда само од нас зависи да ли ће доћи до промјена у овом важном граду за Републику Српску“ – истакао је Шаровић.
 
Предсједник СДС је казао да је ту да подржи градску организацију Српске демократске странке у Бања Луци и да је Бања Лука најважније мјесто за СДС.
 
„Вечерас смо сумирали прошлу годину, улазимо у нову годину у којој  су наше амбиције највеће“ – рекао је Шаровић медијима.
 
Предсједник Градског одбора СДС Славко Грбић казао је да вечерас Градски одбор СДС почиње активности на остварењу изборне побједе 2020. године у Бања Луци.
 
„Имамо шта да понудимо грађанима Бања Луке и то ће наши грађани и бирачи чути у наредном временском периоду. Наш програм и наше дјеловање биће обојено позитивном енергијом и жељом за добробиит града Бања Луке и Републике Српске. Задовољство ми је да најавим да од данас почиње изборна трка за освајање власти у граду Бања Луци“ – нагласио је Грбић.
 
Градски одбор СДС Бања Лука организовао је вечерас свечани јануарски коктел за своје чланове а догађају су присустовали посланици Давор Шешић, Иванка Марковић, Милан Тубин као и многобројни чланови и симпатизери СДС из Бања Луке.
 
СДС - Сектор за политику и медије