ПЕКАРА БОДАКСКО: НА ТРЖИШТУ БИБЛИЈСКИ ХЉЕБ :: Semberija INFO ::

 

ПЕКАРА БОДАКСКО: НА ТРЖИШТУ БИБЛИЈСКИ ХЉЕБ


Foto: Semberija info (Z.Kusmuk)
Компанија „Бодакско“, у оквиру које послује више пекотека, Бијељинцима нуди нови производ – библијски хљеб који се производи са благословом епископа зворничко-тузланског Фотија.
 
-Наш најновији производ је библијски хљеб који се производи са благословом епископа Фотија. Као и до сада и у будућности планирамо да нашим купцима нудимо што квалитетније производе, изјавио је Њего Загорац, власник „Бодакска“.  Алексадра Росуљаш, која је технолог у „Бодакску“ седам година, каже да се у библијски хљеб ставља мед, што му даје слаткаст укус. -Библијски хљеб прави се од брашна, пшеничног, јечменог и спелтиног. Додају се морска со, лан, мак, квасац и мед. Укусан је и надам се да ће се допасти нашим купцима’’, истакла је за портал Семберија инфо Александра Росуљаш, напомињући да се библијски хљеб помиње и у Библији.
 

Она је подсјетила да је Компанија „Бодакско“ до сада освојила доста медаља за квалитет својих производа, напомињући да је за пециво – кукурзни мих са фета сиром освојена златна медаља на Новосадском сајму.   
 

Златни дукат за Бадњи дан

Из „Бодакска“ најаваљују да ће за Бадњи дан-6. јануара један срећни купац бијелог хљеба пронаћи златник, што је већ традиционално дуги низ година. Срећни добитник моћи ће да бира 500 КМ или да задржи златник.  

Са ,,Бодакском’’ постити се може лако
У укупно четири продајна објекта „Бодакска“ у Бијељини и једним у Угљевику свакодневно се производи и продаје огроман број разних слатких и сланих пекарских производа, а тренутно имају у понуди велики број посних производа, с обзиром да је у току божићни пост. Росуљаш је нагласила да у Компанији посебно воде рачуна о палети посних производа током сваког поста, напомињући да је посљедњи посни производ који су избацили на тржиште копривино пуњено пециво са зељем и посним сиром. Међу бројним посним производима, у понуди су пита са шампињонима, зељаница, кромпируша, тиквеница, пите са вишњама и јабукама. Под слоганом „Постити може свако, са ,,Бодакском’’ то је лако“, у њиховим пекарама су у понуди бројна слана посна пецива, међу којима панцерота, рол пица, кифлице са биљним сиром, жу жу пециво, спелтине плочице, штапићи од коприве, интегрални штапићи, разни посни сендвичи...За слаткокусце, у „Бодакску“ се може пронаћи много разних колача и торти. Оно што доста привлачи домаћице су готова тијеста за пицу, која се могу ставити и у замрзивач.  Продајна мјеста „Бодакска“ у Бијељини су у улицама Меше Селимовића, Незнаних јунака, Српске војске и Живојина Мишића, а у Угљевику у Карађорђевој улици.
 
портал Семберија инфо (З.Кусмук)