Информација о водоснабдијевању – сриједа 07.12.2022. :: Semberija INFO ::

 

Информација о водоснабдијевању – сриједа 07.12.2022.          Због реконструкције водоводног прикључка и прикључења новог корисника на водоводну мрежу, данас ће, у колико то дозволе временски услови, у времену од 08:00 до 14:30 часова, доћи до прекида у водоснабдијевању, у трајању од три до четири сата, у улицама: Николе Тесле и Кнез Иво од Семберије у Бијељини, укључујући све сусједне, прикључне улице.

          Обавјештавамо све наше кориснике да се у Улици Стефана Дечанског, у Бијељини, изводе радови на реконструкцији ове улице и да ће они трајати до краја ове године, те да у том периоду може долазити до чешћих, ненајављених прекида у водоснабдијевању. Стога молимо наше кориснике за разумијевање и препоручујемо им да до тада имају припремљене неопходне резерве воде. 

           Исто то, данас, препоручујемо и нашим корисницима, који живе на претходно поменутим локацијама.

           На свим осталим у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.        

          Још увијек су поједностављене процедуре пријављивања корисника да путем е-маил-а добијају мјесечне рачуне за потрошњу воде а све информације о томе се налазе на сајту Водовода www.bnvodovod.com