Раднику предузећа “Млин Павловић” ни трага ни гласа :: Semberija INFO ::

 

Раднику предузећа “Млин Павловић” ни трага ни гласа Раднику предузећа “Млин Павловић”, чији су иницијали С.П., од сриједе у поподневним сатима изгубио се сваки траг. Он је у то вријеме био у кругу “Млина Павловић”, гдје је био паркиран и његов аутомобил. Незванично смо сазнали да је у аутомобилу пронађен и његов мобилни телефон. Упркос потрази у кругу предзећа и у силосима, нико није пронашао било какав траг који би указивао на евентуално повређивање или затрпавање радника кукурузом и житарицама.

Од Чедомира Павловића, директора Млинско - прерађивачког предузећа “Млин Павловић” кратко смо сазнали да је нестанак радника пријављен у сриједу између 13 и 14 сати, да су га запослени тражили јуче цијело поподне, па и у вечерњим сатима, након чега је о његовом нестанку обавијештена и полиција. 

Полицијски службеници Полицијске управе Бијељина су на терену и покушавају да дођу до било каквог трага. За несталог С.П. су нам кратко рекли да ради пет до шест година у предузећу “Млин Павловић”, да је вриједан и тих радник. Рекли су и то да се није жалио на било што, што би могло указивати на одређени проблем.


Семберија Инфо