ТЕМПЕРАТУРЕ У БИХ И ДО 15 СТЕПЕНИ :: Semberija INFO ::

 

ТЕМПЕРАТУРЕ У БИХ И ДО 15 СТЕПЕНИ


Foto Siniša Pašalić/RAS Srbija
У Босни и Херцеговини претежно облачно вријеме прије подне. У јутарњим часовима у низинама са кишом, у Босни ријетко и са сусњежицом. У вишим подручјима снијег. Од средине дана постепено разведравање прво на подручју Херцеговине и Крајине и постепено према истоку земље према вечерњим часовима. Највиша дневна температура ваздуха углавном између 4 и 8, на југу земље од 11 до 15.

Другог дана викенда већином сунчано уз умјерену облачност, пролазно може бити и претежно облачно вријеме. Магла је изгледна по котлинама у централним и источним подручјима. Вјетар слаб јужног и југозападног смјера. Најнижа јутарња температура ваздуха већином између 0 и 4, на југу земље до 8. Највиша дневна температура ваздуха углавном између 7 и 12, на југу земље до 15.

У понедјељак у Босни и Херцеговини сунчаније прије подне. У другој половини дана повећање облачности. Вјетар слаб јужног смјера. Најнижа јутарња температура ваздуха већином између 1 и 4, на југу земље до 9. Највиша дневна температура ваздуха углавном између 8 и 13, на југу земље до 16.

У уторак претежно облачно се прогнозира на подручју Херцеговине и југозапада Босне. У већем дијелу Босне претежно сунчано. Вјетар слаб јужног смјера. Најнижа јутарња температура ваздуха већином између 2 и 6, на југу земље до 10. Највиша дневна температура ваздуха између 8 и 15.

(Аваз)