ФК Подриње освојило три бода :: Semberija INFO ::

 

ФК Подриње освојило три бода


У 9. колу Прве лиге РС јуче су се у Јањи сусрели тимови ФК Подриње и ФК Козаре из Градишке. Домаћи клуб је у меч ушао као посљедњепласирани на табели док је ФК Козара екипа из средине табеле. 

Цијело прво полувријеме је протекло у благој иницијативи домаћих фудбалера, али без изгледних прилика за погодак. Изузетак је прилика из 30. минута када се, на сјајан убачај младог Савића са десне стране, у петерцу гостију не сналази А. Арнаутовић.

Друго полувријеме је настављено у интензивнијем ритму обје екипе што је резултирало добрим приликама. Гости из Градишке су у неколико наврата озбиљно запријетили, али је задња линија фудбалера из Јање: Насуфовић, Класановић, Муламустафић и Ристановић, имала свој дан - беспријекорно усклађени правовремено су отклањали све нападе гостију. Захваљујући оваквој одбрани, повратник у редове плавих, голман Б. Бодирога није имао много прилика да демонстрира свој квалитет. Средином другог полувремена ФК Подриње прави неколико изгледних прилика, прво преко Јасмина Арнаутовића, затим Д. Дошле да би у 70. минути млади Младен Дујковић био прецизан за велика три бода.

Ово је прва првенствена побједа прволигаша из Јање. И даље је на посљедњем мјесту табеле Прве лиге РС, са освојених 5 бодова, колико има и претпосљедња ФК Сутјеска из Фоче.

И поред свих, у првом реду финансијских проблема са којима се у овој сезони сусрећу управа и играчи ФК Подриње, овај клуб показује да је једна велика породица која ће испричати још много лијепих фудбалских прича.

​Семберија инфо - И.Гутић