Пантери доминирају Републиком Српском :: Semberija INFO ::

 

Пантери доминирају Републиком Српском


Протеклог викенда у Лакташима је одржано Првенство Републике Српске у џудоу. Учешће је узело преко 500 такмичара, од којих је 45 џудиста џудо клуба "Пантер" из Бијељине. Као и увијек, и овај пут су се окитили значајним одличијма!

У свим категоријама показали су се као најбољи, те су у Бијељину стигле 33 медаље!

Злато су понијели Павле Вујновић, Михајло Јоксић, Стефан Мићић, Милан Добранић, Гордана Илић, Милош Крстић, Милица Ђурић, Милкица Ђурић, Страхиња Вучковић и Теодора Трифковић.

Сребрне медаље освојили су Данило Лакић, Павле Васић, Иван Чолић, Радослав Петровић, Ања Вучковић, Милица Ђурић, Гордана Илић, Милан Добранић (сен+кад), Данило Лакић, Павле Васић.

Бронзано одличје освојили су Немања Дувњак, Лука Вујић, Никша Матић, Елена Микић (кад+јун+сен), Максим Петровић, Јована Ђурић, Вера Павличевић, Павле Вујновић, Милош Крстић и Милица Ђурић.

Честитке и понос тренери и предсједник клуба не крију.



Огњен Ђука, предсједник џудо клуба "Пантер" изјавио је: 

"Веома сам задовољан постигнутим резултатима. Са освојене 33 медаље међу којима су 10 шампиона Републике Српске, 11 вицешампиона и 12 бронзаних одличја са Првенства Републике Српске говори да Џудо клуб Пантер има врхунску селекцију такмичара са веома озбиљним системом рада од најмлађих до најстаријих секција. Ово није тренутни и случајни резултат, ово је резултат мукотрпног и дуготрајног рада свих структура у клубу у веома тешким условима. Уз дужно поштовање али оволики број шампиона и са оваквим резултатима, тешко да се може похвалити и један клуб у Бијељини.

Наши млади такмичари су на најбољи могући начин показали квалитет, континуиран индивидуални рад, упркос чињеници да смо имали паузу због Корона вируса, гдје нисмо излазили на такмичења што на наше такмичаре испоставиће се, није претјерано утицало.

Овим путем желим да честитам свим такмичарима, великим шампионима, тренеру Владимиру Ђокићу који својим радом, трудом, залагањем и на крају сјајним резултатима, показују да се у клубу ради на високом нивоу и да ми у Бијељини имамо врхунску џудо школу која је препознатљива у земљи и у иностранству."

Управа клуба позива све заинтересоване љубитеље џудоа да се прикључе шампионском тиму и да сами постану шампиони!