КК УНСУ: ЖЕТВА МЕДАЉА НА ПРВЕНСТВУ СРПСКЕ У БИЛЕЋИ :: Semberija INFO ::

 

КК УНСУ: ЖЕТВА МЕДАЉА НА ПРВЕНСТВУ СРПСКЕ У БИЛЕЋИ


Протеклог викенда, тачније у суботу 3. октобра 2020., у организацији Карате савеза Републике Српске и Регионалног карате савеза Херцеговине, Сарајева и Романије одржано је појединачно и екипно Првенство Републике Српске за дјецу до 13 година. Наш клуб наступио је са седам такмичара у осам појединачних и двије екипне категорије.



У конкуренцији 230 такмичара из 27 клубова остварени су одлични резултати. Освојивши максималан број медаља са четири златне, и по три сребрне и бронзане, као и предходних година, сврстали смо се поново међу најуспјешније клубове Српске.

Златне медаље;
- Мијић Марија, кате дјевојчице 2011 годиште
- Мијић Милица, кате дјевојчице 2009 годиште
- Вујић Миа Милица борбе дјевојчице 2009 годиште
- Гавриловић Марија, борбе дјевојчице 2008 годиште (-40)

Сребрне медаље;
- Кнежевић Иван, борбе дјечаци 2008 годиште (-40)
- Трипуновић Вукашин, борбе дјечаци 2008 годиште (-37)
- Екипа “УНСУ“ борбе дјевојчице (Мијић Милица, Вујић Миа Милица) 2009/10

Бронзане медаље;
- Трифковић Марија, борбе дјевојчице 2008 годиште (-50)
- Мијић Милица, кате дјевојчице 2009
- Екипа "УНСУ" борбе дјевојчице (Трифковић Марија, Гавриловић Марија) 2007/08

Након недавних успјеха на првенству Српске за кадете, јуниоре и млађе сениоре, те овогодишњих резултата на сениорском првенству Српске, резултатима у млађим категоријама показали смо да имамо подједнак квалитет у клубу у свим селекцијама. Као такви смо један од ријетких клубова у Српској, а све је плод систематског и добро осмишљеног плана рада.



Знања, воље и мотивације нам не хвали, али нам хвали разумјевање и подршка локалне заједнице, адекватна 
резултатима које овај клуб последњих година постиже.

У тешкој материјалној ситуацији ми настављамо даље и вјерујемо да ће доћи вријеме у којем ће се у нашем граду награђивати и подстицати сви једнако према свом раду и својим резултатима, а не према неким другим условима.

У наредном периоду клуб очекује низ припремних турнира, а оно што је најважније јесу државна и балканска првенства како за млађе тако и старије. Поред ових активности увелико припремамо организацију трећег по реду Отвореног Првенства Града Бијељине “Трофеј Бијељине 2020“ који ће се одржати у одложеном термину крајем овог мјесеца.
У име УО клуба, захваљујемо се родитељима чланова клуба на помоћи да реализујемо одлазак и наступ на првенству у Билећи, а нашим такмичарима још једном честитамо на оствареним резултатима!

✓ Комплетне резултате можете погледати на www.republicko.ekarate.ba

Прес служба КК. "УНСУ"