СРБИЈА ОЧИТАЛА ФУДБАЛСКУ ЛЕКЦИЈУ НАДМЕНИМ НОРВЕЖАНИМА :: Semberija INFO ::

 

СРБИЈА ОЧИТАЛА ФУДБАЛСКУ ЛЕКЦИЈУ НАДМЕНИМ НОРВЕЖАНИМА


Foto: EPA-EFE/Fredrik Varfjell NORWAY OUT
Невероватан меч у Ослу! Србија је доминирала и испустила предност, али је Сергеј Милинковић Савић одвео екипу на праг Европског првенства, првог за нашу земљу од 2000. године!

Фудбалери Србије одиграли су врхунску утакмицу у Ослу и победили са 2:1 Норвежане у полуфиналу баража за Европско првенство!

Прилично надобудно и потцењивачки је Норвешка ушла у меч, што јој се осветило, па ће Орлови играти финале баража 12. новембра, и то у Београду против Израела или Шкотске (у току, 0:0)!

Оно што је важније од свега, Србија опет игра фудбал! Сјајна је била партија Орлова од почетка и само је срећа била адут Норвешке, којој је Халанд био практично невидљив, осим једне шансе у 1. полувремену. Дарко Лазовић је имао бриљантну партију и 3 пута је сервирао одличне шансе Ђуричићу или Митровићу, али је подбацила реализација.

На срећу, имамо дужу клупу од Норвежана, и то се показало кад је у игру ушао Сергеј Милинковић Савић уз Луку Миливојевића. СМС је дао гол за вођство у 82. минуту, а Норвешка је из прве наредне шансе изједначила преко Нормана и изборила продужетке.

Норвешка - Србија 1:2