БОЉИ УСЛОВИ ЗА РАЗВОЈ ФУДБАЛА :: Semberija INFO ::

 

БОЉИ УСЛОВИ ЗА РАЗВОЈ ФУДБАЛА


Градоначелник Града Бијељина Мићо Мићић обишао је данас Градски стадион у Бијељини. Градоначелник се лично увјерио у динамику радова на изградњи помоћног стадиона са вјештачком травом, чија је изградња почела 15. октобра ове године. Тренутно се изводе радови на дренажи терена након чега слиједи завршно припремање земљане подлоге на коју ће бити стављена вјештачка трава.

-Поред овог терена, планирамо изградњу још једног помоћног терена са вјештачком травом. Ускоро бисмо требали покренути и процес изградње сјеверне трибине стадиона, унутар које је планирана изградња свлачионица и осталих спортских просторија по европским стандардима. Уз већ постављене рефлекторе и нову трибину Градски стадион ће стећи све услове да се на њему могу одигравати утакмице европског ранга,“ изјавио је градоначелник Мићић.
Одборник у Скупштини града Бијељина и члан Управе ФК „Радник“ Зоран Софренић се захвалио Градској управи Града Бијељина на подршци коју је претходних година несебично пружала ФК „Радник“.

-Постављање новог травњака на главном терену, репарирање помоћног терена, постављање рефлектора, изградња система за заливање травњака, као и тренутна изградња помоћног терена са вјештачком травом су неки од пројеката чија је реализација допринијела подизању квалитета фудбала који се игра у свим селекцијама ФК „Радник,“ закључио је Софренић.

Семберија инфо