XI коло - Прва општинска лига Бијељина - група Исток: ФК Грађански Бијељина - ФК Глоговац 2 - 1 (1-1) :: Semberija INFO ::

 

XI коло - Прва општинска лига Бијељина - група Исток: ФК Грађански Бијељина - ФК Глоговац 2 - 1 (1-1)


Недељном утакмицом спуштена је завјеса на јесени дио првенства. У недељној утакмици смо били домаћини екипи ФК Глоговац, те, иако ослабљени изостанком великог броја играча, оправдали смо улогу фаворита и освојили три бода, са којим смо се учврстили на трећем мјесту табеле.

Иако нам јесењи распоред није ишао на руку, успјели смо да освојимо 20 бодова (6 побједа, 2 ремија и 3 пораза). У овој полусезони се показало да управа, на челу са Шефом стручног штаба, направила прави потез и играчи који су нам се придружили у љетном прелазном року су оправдали улогу појачања (Тодоровић, Пајић, Омербегић и Антић).

Недеља утакмица је била као и све утакмице у овој полусезони, наша екипа је створила пуно прилика за гол, али нападачи се ни овај пут нису прославили. И поред свих потешкоћа, екипа је смогла снаге, стисла зубе и освојила три бода. Ипак гости су дошли први у водство, али наше момке то није поклоебали и до полувремена резултат је био 1-1. Стријелац изједначујућег поготка је био Семир Арнаутовић. У другом полувремену смо показали да смо бољи противник, те наши напади су уродили полодом, када противнички играч у казненом простору руши В. Скочу, а судија показује на бијелу тачку. Са креча, као и небројено пута до сада, прецизан је Миодраг Бешлић, што ће се на крају показати и као коначан резултат утакмице.

У недељној утакмици за наш тим су наступили:

 1. Велибор Антић
 4. Мирослав Зеленовић
 7. Велибор Скочо
 8. Ђорђе Гламочак
10. Мирослав Ђукић
14. Миодраг Бешлић
15. Синиша Томић
23. Бојан Тодоровић
32. Семир Арнаутовић
45. Владимир Чалија
66. Далибор Скочо

Након утакмице и недељне побједе, момци су рекли да ову побједу посвећују саиграчима и члановима управе, који су изолацији и лијече се од ЦОДИВ-а 19, као и овим члановима нашег клуба, који су добили битку и прележали ову опаку болест.

Спортски поздрав и до виђења!