БИЈЕЉИНА ПОНОВО ИМА ФУТСАЛ КЛУБ! РАДНИК СИТИ КРЕЋЕ ИЗ ДЕРВЕНТЕ :: Semberija INFO ::

 

БИЈЕЉИНА ПОНОВО ИМА ФУТСАЛ КЛУБ! РАДНИК СИТИ КРЕЋЕ ИЗ ДЕРВЕНТЕ


Бијељина поново има футсал клуб. Након што је прије деценију готово постојао КМФ Радник, па се затим угасио, заљубљеници у футсал су поново покренули футсал клуб.

На иницијативу Дејана Павловића и Давора Арнаутовића покренут је КМФ Радник Сити који је почео са футсал академијом, а оформљен је и сениорски тим који ће играти Другу лигу "Центар", а први меч је против Дервенте у гостима сутра.

- Идемо у прву сезону да видимо како ће то бити, да уиграмо играчки кадар и ако нам се укаже шанса да уђемо у Прву лигу. Тада бисмо сигурно имали и већи буџет, подигли бисмо организацију на још један виши ниво. Желимо направити стабилан клуб, креирати једну успјешну футсал причу, а не да будемо само пролазни на футсал сцени. Углавном су момци из саме Бијељине, имамо само двојицу играча са стране, рекао нам је Давор Арнаутовић, првотимац актуелног првака Салинеса, који ће када не буде са својим клубом бити уз Радник.

Што се тиче играчког кадра Радник-Сити има 17 регистрованих играча и то: Дејан Богдановић, Милош Дупор, Срђан Калајџић, Марко Максимовић, Милан Маливојевић, Перица Новаковић, Миљан Оџаклић, Бранислав Панић, Цвијетин Павић, Данијел Ружичић, Мухамед Сајтановић, Драган Савић, Армин Селимовић, Перица Трифковић, Марко Влачић, Амир Зехић и Никола Зеленковић.

(спортдц.нет)