ДАРКО НЕСТОРОВИЋ НА КЛУПИ РАДНИКА :: Semberija INFO ::

 

ДАРКО НЕСТОРОВИЋ НА КЛУПИ РАДНИКА


Дарко Несоровић је иманован за новог тренера Радника након што је клупу бијељинског лигаша напустио Славко Петровић. Ово је одлучено на последњем састанку УО клуба а тренер Несторовић добор позање прилике у Премијер лиги БиХ. Тренирао је младу репрезентацију БиХ (У 21) те Звијезду 09 док је наступала у Премијер лиги.

Несторовић је рођен 4. априла 1965 године у Какњу, као играч поникао је у Челику из Зенице гдје је свој први наступ уписао 1985. године, потом прелази у београдски Рад а након тога у Ријеку. Од иностарних клубова наступао је за грчки Панераикос, Хам Кам у Норвешкој а каријеру је завршио у шведској екипи Умеа.

У тренерске воде упловио је 2009. године као први стратег Рудара из Приједора, потом радио у Слободи из Мркоњић града, а у Раднику био у периоду јул мјесец 2011 до августа 2012 године. Након тога преузима младу репрезентацију БиХ, играчи до 21 године, да би се окушао и у Кувајту у екипи Ал Араби. потом слиједи повратак у Звијезду 09, 2018. године а последњу сезону радио је поново у Ал Арабију.

Несторовић долази у наш клуб у веома тешком моменту а основни циљ биће да екипа Рандика сачува премијерлигашки статус.

(ФК Радник)