Затварају 16. коло: Радник и Крупа у борби за бодове спаса :: Semberija INFO ::

 

Затварају 16. коло: Радник и Крупа у борби за бодове спаса


Радник и Крупа ће затворити 16. Коло Мтел Премијер лиге БиХ.

У дербију зачеља оба тима ће тражити побједу којом би поправили своју ситуацију, посебно након што је Олимпик освојио три бода против Тузла ситија. Радник је у паузи добио новог тренера Дарка Несторовића, а опоравио се и један од најбољих играча Владимир Брадоњић.

- Послије убједљивог пораза у Мостару нема нам друге него да уложимо максимум снаге, оставимо срце на терену и славимо против Крупе. Не сумњам да тако размишљају сви играчи и да ћемо дати све да остваримо побједу. Упознали смо се са новим тренером који је одрадио неколико тренинга, добро смо радили и очекујем побједу - рекао је Дејан Кораксић, дефанзивац Радника.

Тренер Дарко Несторовић нема проблема када су картони у питању, а до пред сам меч знаће се стање Ермина Хусеинбашића и Ивана Шуберта који се жале на повреде. Крупа долази у Бијељину десеткована. Због картона изостају Михаел Модић, Игор Макитан и голман Василије Колак.

- Идемо у госте екипи коју нисмо успјели да побиједимо у првенству. Нисмо их побиједили, већином су били ремији. Не предајемо се, ова екипа Крупе има квалитет Покушаћемо кроз активну игру да остваримо свој циљ да будемо агресивни,максимално борбени - поручио је Владимир Илић, тренер Крупе.

Меч између Радника и Крупе игра су у 15 часова на Градском стадиону.

Српска инфо / Бијељина данас