Радовановић: Циљ је Премијер лига и афирмација младих играча :: Semberija INFO ::

 

Радовановић: Циљ је Премијер лига и афирмација младих играча


Фото - Инфо Бијељина
Кошаркаши Радника задржали су максималан учинак у првенству Републике Српске. Они су на гостовању савладали Приједор 70:62.

Тако је тим Владимира Радовановића дошао до шесте побједе у исто толико кола.

– Искрено очекивао сам добар старт, али не баш максималан учинак. Посебно јер ниједан меч нисмо одиграли комплетни. Али, играмо добро и посебно ме радује напредак младих играча. Направили смо добар спој младости и искуства. Имам у тиму само пет сениора остало су наши млади кошаркаши. Кроз припреме сам видио да имамо квалитет и то сад показујемо на паркету. Имали смо велику паузу због короне која је оставила трага на нашој игри, али сад се екипа опет диже и све смо спремнији – истакао је Радовановић.

Бијељински тим жели да ове сезоне избори пласман у елитни ранг.

– Сигурно је да нам је то главни циљ. Поред тога, моја велика жеља је да кроз лигу Републике Српске што више афирмишем наше младе играче и да “створимо” два до три наша домаћа играча. Они за сад показују заиста напредак, вредни су на тренинзима и то је оно што ме радује. Такође , раније сам покренуо млађе категорије, клуб је наставио пуно да ради са млађим категорија и то доноси резултат – истакао је Радовановић.

​Српска инфо / Инфо Бијељина