СРЕБРО ЗА УРОША РАДАНА У ТУЗЛИ - БиХ ВАЛЕНТИНОВО 2021 :: Semberija INFO ::

 

СРЕБРО ЗА УРОША РАДАНА У ТУЗЛИ - БиХ ВАЛЕНТИНОВО 2021


У суботу у СКПЦ "Мејдан" у Тузли представници нашег клуба наступали су на међународном турниру "БиХ Валентиново 2021" који је окупио учеснике из десет земаља уз преко 900 учесника из 89 клубова.

У врло јакој конкуренцији у категорији јуниора (-68кг) Урош Радан освојио је друго мјесто. Радан је до финала имао три побједе над одличним такмичарима из БиХ и Хрватске. У финалном мечу састао се са Микулићем из Црне Горе у којем је Микулић био успјешнији резултатом 2:0. 

Добре наступе остварили су и Александар Ивковић и Невен Голијан у сениорској опен и кадетској конкуренцији, док су у јуниорској  женској конкуренцији Јелена Трипуновић и Анђела Кнежевић реално биле просјечне и морат ће много боље уколико желе озбиљније резултате ове године. 

Када саберемо све утиске и обзиром да нам је овај турнир послужио као провјера тренутне форме наших такмичара можемо бити задовољни приказаним, а посебно издањем нашег јуниора Радана.

Наредног викенда наши такмичари ће наступати на међународном турниру "Српска опен" у Бања Луци, а крајем мјесеца и почетком наредног поново у Тузли, те у Сарајеву. Ови турнири послужит ће нам као припремни за предстојеће сениорско Првенство Српске за сениоре и сениорке као и за регионално и републичко превенство за дјецу до 13 година.

Прес служба КК "УНСУ"