ДИСЦИПЛИНОВАНО И БОРБЕНО У НАСТАВАК ПРЕМИЈЕР ЛИГЕ БИХ :: Semberija INFO ::

 

ДИСЦИПЛИНОВАНО И БОРБЕНО У НАСТАВАК ПРЕМИЈЕР ЛИГЕ БИХ


Поводом наставка такмичења у Премијер лиги БиХ данас је на Градском стадиону у Бијељини одржана прес конференција ФК „Радник“ на којој су се јавности обратили шеф стручног штаба ФК „Радник“ Дарко Несторовић и капитен Плавих Александар Васић.

Тренер „Плаве фамилије“ је ставио акценат на период припрема које су јако добро организоване и реализоване и које уливају наду пред наставак сезоне.

-Припреме су трајале 49 дана, одиграли смо четири припремне утакмице, на свим позицијама у тиму смо обезбиједили најмање по два квалитетна фудбалера... Сутрашњу утакмицу са Вележом дочекујемо оптимистичи и доброг расположења. Знамо шта је и ко је ФК „Вележ“ али ми ћемо утакмици приступити борбено, колективно, дисциплиновано,“ рекао је Несторовић.

У сутрашњем мечу стратег ФК „Радник“ неће моћи рачунати на Сашу Новаковића и Стефана Јањића (жути картони) и Матеја Јелића (незавршена процедура регистрације фудбалера) док су Недим Мекић и Велибор Ђурић од раније ван екипе због повреда.

Капитен ФК „Радник“ Александар Васић је изразио жал због немогућности доласка публике на стадион. Упркос томе, обећао је максимално залагање цијеле екипе како би се остварио што бољи резултат на почетку прољетне полусезоне.
 
Из Института за јавно здравство Републике Српске су пред наставак прољетних такмичења подсјетили спортске клубове да је епидемија корона вируса још увијек присутна и на обавезу придржавања свих превентивних мјера на спречавању ширења епидемије.

Семберија инфо