КМФ Радник-Сити сигуран на опроштају од друголигашког друштва :: Semberija INFO ::

 

КМФ Радник-Сити сигуран на опроштају од друголигашког друштва


Иако данашња утакмица није имала бодовног значаја ни за домаће, а ни за госте is КМФ "Дом спортова" Брод, јер је КМФ "Радник-Сити"  прошло коло и математички обезбједио титулу и пласман у већи ранг, обје екипе су пружиле 100% својих могућности.

Домаћи су од почетка наметнули свој стил игре и само је било питање шта ће семафор да покаже након 40 одиграних минута. У веома коректној и фер утакмици, домаћи футсалери су побиједили резултатом 10-1 и сезону у Другој футсал лиги РС (група Центар) завршили без пораза (10 побједа  и 2 неријешене). 

Стријелци на данашњој утакмици за екипу КМФ "Радник-Сити" су били Перица Трифковић и Амир Зехић по три гола, Мухамед Сајтановић два гола, те Дејан Богдановић и Миљан Оџаклић по један погодак.

Овом утакмицом бијељински футсалери су спустили завјесу на ову футсал сезону и на јесен их чекају нови изазови и наступ у Првој футсал лиги РС. 

Искрене честитке играчима, службеним лицима и руководећој структури КМФ "Радник-Сити" на освојеној титули и достојанственом представљању нашег града, те им желимо да и наредне године на прави начин представљају Град Бијељину на футсал сцени Републике Српске.

​Семберија инфо