КК УНСУ: У СУБОТУ У БИЈЕЉИНИ СЕНИОРСКО ПРВЕНСТВО РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ - ПОЈЕДИНАЧНО И ЕКИПНО :: Semberija INFO ::

 

КК УНСУ: У СУБОТУ У БИЈЕЉИНИ СЕНИОРСКО ПРВЕНСТВО РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ - ПОЈЕДИНАЧНО И ЕКИПНО


У суботу у Бијељини, у градској дворани Гимназије “Филип Вишњић“ одржава се сениорско Првенство Републике Српске за сениоре и сениорке у катама и борбама појединачно и екипно. Организатори Првенства су Регионални карате савез БМСиП-е и карате савез Републике Српске, док је техничка организација и домаћинство додјељена карате клубу “УНСУ“ из Бијељине.



На првенству које је квалификационо за предстојеће државно првенство учешће ће узети клубови из цијеле Републике Српске, а такмичење ће се одвијати током цијелога дана у катама екипно и појединачно, затим у борбама појединачно и екипно, у мушкој и женској конкуренцији. Церемонија отварања првенства планирана је у 12:00 часова.

Генерални покровитељ Првенства је Град Бијељина на челу са Градоначелником Господином Љубишом Петровићем, који је препознао важност организације оваквих и сличних догађаја у нашем граду дајући нам пуну подршку у организацији.

После више од десет година у прилици смо, да као домаћини и технички организатори Првенства, угостимо најбоље сениоре и сениорке Републике Српске. Све то нам чини изузетну част али и обавезу да један овакав догађај спроведемо на највишем могућем нивоу у организационом смислу, а посебно у овако специфичним околностима проузроковане пандемијом. Собзиром на тренутну ситуацију, Првенство ће се одвијати без присуства публике, сходно мјерама које прописује Влада Републике Српске. Наш циљ је да као домаћини заједно са покровитељем Првенства оправдамо повјерење организације указано од стране Савеза.

 На крају, треба истаћи да ће на Првенству боје нашег клуба као домаћина представљати пет сениора у појединачној и екипној конкуренцији. Као трећепласирана екипа са прошлогодишњег Првенства поред појединачних наступа очекујемо добар резултат у екипној мушкој конкуренцији.

У име организационог одбора Првенства и у име УО клуба, свим учесницима желимо пријатан боравак у нашем граду, добре наступе и да својим кућама понесу најљепше могуће утиске из нашег града.

Прес служба “УНСУ“