КК УНСУ: ПРИМОРАНИ СМО ОДЛОЖИТИ ПЛАНИРАНИ И НАЈАВЉЕНИ ДОГАЂАЈ :: Semberija INFO ::

 

КК УНСУ: ПРИМОРАНИ СМО ОДЛОЖИТИ ПЛАНИРАНИ И НАЈАВЉЕНИ ДОГАЂАЈ


Иако смо све спремили за највљено сениорско Првенство Републике Српске данас у Бијељини нажалост по други пут, одлуком УО Карате савеза Републике Српске, а на основу мјера кризног штаба и мјере забране окупљања више од 30 особа приморани смо одложити планирани и најављени догађај.
 
Одлука Савеза донесена је дан уочи турнира (касно увече) након сазнања о умањењу дозвољеног броја особа на јавним скуповима, што нам ствара потешкоће да спроведемо планирану сатницу такмичења поштујући и све остале мјере кризног штаба.
 
Предпостављамо да је и вама јасно да се у овако сложеној епидемиолошкој ситуацији зиста ништа са сигурношћу не може планирати организовати и да све зависи од виших инстанци на које не можемо утицати.
Ми као организатори трпимо највећу штету одлагањем по други пут, али нам је највише стало да као и до сада наш клуб сматрате одговорним и озбиљним који поред свих својих активности акценат даје и на добре односе са медијима. Све то нам је јако важно па вам се из тог разлога обраћамо са информацијом о одлагању и најискренијим извињењем!
 
Уз наду и вјеру, да ћете уважити наше извињење и прије свега имати разумјевање да није ништа до нас као технићког оргаизатора и да ми нисмо ти кој одлучују, унапријед вам се најсрдачније захваљујемо!
 
(Организациони Одбор)