КМФ "ПОЛИЦАЈАЦ" ПОБЈЕДНИК ФИНАЛА КУПА У ФУТСАЛУ :: Semberija INFO ::

 

КМФ "ПОЛИЦАЈАЦ" ПОБЈЕДНИК ФИНАЛА КУПА У ФУТСАЛУ


Побједник финала Купа Републике Српске у футсалу је екипа КМФ "Полицајац" из Бањалуке, која је вечерас убједљивом побједом 6:0 савладала екипу КМФ "Невесиње".

Утакмица је одржана у спортској дворани "Нова банка" у Мркоњић Граду без присуства гледалаца и уз поштовање епидемиолошких мјера.

Капитен КМФ "Полицајац" Драган Верић рекао је новинарима да је ово била тврда утакмица и да су другим голом преломили меч и заслужно освојили побједнички пехар.

Предсједник КМФ "Полицајац" Борислав Шарић захвалио је општини Мркоњић Град и локалном Културно-спотском центру "Петар Кочић" што су омогућили да се финална утакмица одигра.

- Ово је за нас значајан треофеј, јер смо основани 2018. године, играмо Премијер лигу БиХ и обезбиједили смо останак у лиги, с данас освојили побједники пехар купа Републике Српске - рекао је Шарић.

Капитен КМФ "Невесиње" Горан Продановић рекао је да му је пораз тешко пао и честитао екипи КМФ "Полицајац" за освојени куп.

Организатор финала Купа Републике Српске у футсалу био је Фудбалски савез Републике Српске, уз техничку помоћ општине Мркоњић Град и Културно-спортског центра "Петар Кочић".
 
(СРНА)