Ђоковић: Ово је испуњење сна, невјероватно је шта сам успио :: Semberija INFO ::

 

Ђоковић: Ово је испуњење сна, невјероватно је шта сам успио


ПАРИЗ – Српски тенисер Новак Ђоковић освојио је другу титулу на Ролан Гаросу, а у изјави након меча истакао је да је ово испуњење његових снова.

Ђоковић је након великог преокрета побиједио Стефаноса Циципаса резултатом 3:2 у сетовима  те тако дошао до 19. Гренд Слем титуле.

Нагласио је да је ниво тениса био изванредан и захвалио се свима на подршци, а додао је и дасматра да је невјероватно ово што је успио остварити.

-Хвала вам што сте били данас овдје присутни. Још једном је била наелектрисана атмосфера. Желим да захвалим мом тиму, мојој породици, мом тренеру, физиотерапеуту, свима који су заслужни за ово што смо направили данас - рекао је Ђоковић.

Додао је да је било  изузетно и физички и ментално тешко.

- Два пута у три дана играо сам два тешка меча, али показао сам све своје способности и да се вратим у меч. Ово је испуњење сна, невјероватно је шта сам успио остварити. Хвала вам свима – истакао је Ђоковић који је стигао Рафаела Надала и Рогера Федерера на само једну освојену Гренд Слем титулу будући да Шпанац и Швајцарац имају по 20 највећих тениских трофеја.

Агенције / Глас Српске