ЗВЕЗДА ВЕЧЕРАС ПРОТИВ ШЕРИФА У КВАЛИФИКАЦИЈАМА ЗА ЛШ :: Semberija INFO ::

 

ЗВЕЗДА ВЕЧЕРАС ПРОТИВ ШЕРИФА У КВАЛИФИКАЦИЈАМА ЗА ЛШ


Фудбалери Црвене звезде вечерас од 19 сати у гостима играју реванш меч трећег кола квалификација за Лигу шампиона против молдавског Шерифа.

Први дуел два тима у Београду завршен је резултатом 1:1, а тренер Дејан Станковић очекује од својих играча да одиграју једну "момачку утакмицу".

- Очекујем другачију утакмицу, другачијих првих пола сата са наше стране. Мислим да смо доста тога оставили њима у првих пола сата меча, послије примљеног гола је све било добро, онако како је требало да изгледамо на почетку.

Играли смо прошле године мечеве ин аут и то у гостима. Знате каква је била ситуација прошле године три утакмице - три у гостима, одлука је морала да падне у 90 минута - рекао је Станковић.

Он је додао да вјерује у своје момке.

- Знамо шта радимо и како да спремамо мечеве, како да наступамо и какав је њихов квалитет. Говорио сам да су то момци доста брзи, талентовани, са индивидуалним квалитетом. Једноставно ако им то "разбијеш" имаш веће шансе да прође. Очекујемо једну момачку утакмицу од стране ових момака - истакао је тренер црвено-бијелих.

(ТАЊУГ)