СКУПШТИНА ФК РАДНИК: НОВА УПРАВА КЛУБА :: Semberija INFO ::

 

СКУПШТИНА ФК РАДНИК: НОВА УПРАВА КЛУБА


На изборној скупштини ФК Радник, именован је нови Управни одбор, а за предсједника одбора изабран је Љубомир Стевић. У клуб се вратио и Младен Крстајић као члан Скупштине, али ће формално водити клуб.

Скупштина је протекла у ефикасном раду, а на самом почетку градоначелник Љубиша Петровић је својом одлуком опозвао 11 бивших делегата и на њихово мјесто именовао нове чланове Скупштине, као што су делегати Нови Управни одбор: Љубомир Стевић, предсједник, чланови: Славен Ристић, Јован Гајић, Миленко Стевановић, Слободан Ловрић и Светозар Остојић. На конференцији за новинаре, Младен Крстајић је истакао да стоји иза сваког члана и да је обавио разговоре. 

- Оно што смо градили пет година у последњој години је уништено. Ситуација је гора него што је била 2015.године. Нисам више могао да гледам урушавање Радника и на позив градоначелника Петровића сам се прихватио да поново дођем у клуб. Ови људи које смо изабрали су мој избор и један од услова да дођем поново у клуб. Овај УО је „дрим тим" у односу на претходни,  тако да не видим разлог да не направимо бољи и јачи Радник него што је био”, рекао је Крстајић. На Скупштини је било присутно 15 делегата који су били једногласни приликом именовања нове управе.