ЈАГОДИЋ : НЕ РАЗМИШЉАМ О ОСТАВЦИ :: Semberija INFO ::

 

ЈАГОДИЋ : НЕ РАЗМИШЉАМ О ОСТАВЦИ


Викенд пред нама резервисан је за утакмице 5. кола м:тел Премијер лиге БиХ. Прва утакмица се игра вечерас између Широког Бријега и Леотара а посљедњу играју Борац и Зрињски у понедјељак, 16. августа.

ФК „Радник“ ће у недјељу, 15. августа гостовати у Сарајеву на стадиону „Асим Ферхатовић Хасе“. Тим поводом данас је у просторијама ФК „Радник“ одржана прес конференција за медије.

Шеф стручног штаба бијељинских плавих, Владо Јагодић је истакао да ФК „Сарајево“ упркос бројним проблемима који имају и даље важи као веома снажна екипа. Али и да Бијељинци не иду у Сарајево са „бијелом заставом“.

-Претходне двије утакмице, у гостима код Широког и овдје против Вележа показале су да ова екипа диже своју форму. Остаје жал за још једним или два бода али морамо бити задовољни. Упорно тврдим да ова екипа расте, да ова екипа сазријева, да овој екипи треба још мало времена. Али времена је све мање и ја сам свјестан тога. Ниједно гостовање Сарајеву није лако, уз то задњих неколико утакмица нисмо успијевали донијети бодове са Кошева. Међутим , у Сарајево путујемо са амбицијом да можемо направити добар резултат. Након дуго времена, имам све фудбалере на располагању“, рекао је Јагодић напоменувши да је именовање новог Управног одбора клуба растеретило атмосферу у свлачионици.

-Искористићу прилику да упутим демант. Наиме , у једном медију је пренесено да сам на излазним вратима клуба. Ја нисам поменуо оставку! Не размишљам о оставци јер не видим разлога за оставку. Нови људи су у управи клуба и мене чини јако сретним што је ФК „Радник“ напокон добио управу какву заслужује. Нови људи у управи, као и свугдје имају право на своју перцепцију будућности клуба као и право да бирају своје сараднике. Ја стојим на располагању новој управи. Ако они одлуче другачије ја ћу поштовати одлуке Управног одбора клуба. А до тада, до њиховог изјашњавања ја ћу професионално испуњавати свој дио обавеза у клубу“.

Задовољство именовањем нове управе изразио је и фудбалер плавих, Никола Попара који је истакао да је међу фудбалерима осјетан оптимизам због повратка у клуб Младена Крстајића и Небојше Томића.

-Сарајево је на свом терену фаворит против сваке екипе па и против нас. Ми ако хоћемо добар резултат морамо бити на нивоу какви смо били против Широког Бријега и првог полувремена против Вележа. Ако будемо на таквом нивоу имамо се право надати добром резултату. Ми гледамо напријед и у сваку утакмицу улазимо да се боримо“, рекао је везни фубалер Радника.