ФК “СЕМБЕРИЈА” ПОПОВИ: НОВИ ПРЕДСЈЕДНИК КЛУБА БОЈАН ЕРИЋ :: Semberija INFO ::

 

ФК “СЕМБЕРИЈА” ПОПОВИ: НОВИ ПРЕДСЈЕДНИК КЛУБА БОЈАН ЕРИЋ


На недавној сједници управног одбора, ФК “Семберија” Попови добила је новог предсједника,иначе, дугогодишњег сараданика и пријатеља клуба Бојана Ерића. Уз захвалност на избору, Ерић је нагласио да је изузетно поносан што му је указано повјерење.

-Мало је рећи да сам поносан повјерењем које ми је указанао, имајуци у виду историју нашег фудбалског колектива који ове године слави 100 година свог постојања. Поред значајног јубилеја, који је свима за понос, наш клуб је покренуо иницијативу спровођења капиталних улагања у инфраструктуру која ће наш клуб дистанцирати и по овом основу сврстати у сам крем семберског фудбала”, рекао је Ерић. Он је изразио увјерење да ће реализацијом планираних инвестиција, клуб имати убједљиво најбоље услове за раст и развој.

-Тачно је да ја као предсједник нисам имао играчко искуство, али је тачно и да сам лично учествовао у раду клуба, те да ћу својим радом наставити на стварању бољих услова за раст и напредак овог спортског колектива. Уз обећање да ћу оправдати очекивања, прихватам сву одговорност коју носи функција предсједника фудбалског клуба”, рекао је Бојан Ерић.

Семберија инфо