КРМПОТИЋ: ЛИГА ШАМПИОНА ЈЕ НАГРАДА ЗА ОГРОМАН РАД - СРПСКАИНФО :: Semberija INFO ::

 

КРМПОТИЋ: ЛИГА ШАМПИОНА ЈЕ НАГРАДА ЗА ОГРОМАН РАД - СРПСКАИНФО


Foto: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA
Звијезда 09 је на гостовању у Бањалуци ремизирала против Жељезничар Спорт тима и наставила серију без пораза.

-Морам бити задовољан стартом сезоне, иако он за мене није изненађење јер знам колико су момци квалитетно радили током припремног периода. Добро смо кренули, а вјерујем да ћемо тако и да наставимо у првенству Републике Српске. Једино што ме мало брине је ширина у играчком кадру. Имамо кратак ростер и то може да буде проблем због распореда мечева- истакао је Крмпотић.

Ове сезоне Звијезда 09 нема резултатски императиве али тренер истиче да његова екипа на сваком мечу иде на побједу.

-Истина је да је наш циљ да афирмишемо што вие младих играча из наше Академије. Међутим као тренер од својих играча увијек тражим максимум и да се у сваком дуелу иде на побједу. Ако нам се укаже прилика за добар пласман и борбу за врх ми ћемо је сигурно искористити. Иако смо најмлађа екипа, сматрам да смо и физички најспремнија што ће се показати у наставку такмичења- додао је Крмпотић.



Звијезда 09 ће у уторак сазнати ривала у јуниорској Лиги шампиона.

-То је награда за комплетан клуб и огроман рад који смо направили у протеклих годину и по дана. Сигурно је предиван осјећај наћи се у таквом друштву великана. Искрено ја бих желио неког атрактивног ривала, док у клубу желе противника којег можемо проћи ид а идемо даље.Видјећемо како ће нам жријеб бити наклоњен а сигурно је да ћемо до тих дуела одиграти неки квалитетан меч са екипом из окуружења како би се привикнули на захтјеве које доноси Лига шампиона Тражићемо квалитетну припрему за те дуеле- поручио је млади стручњак.

(Српскаинфо)