ОДЛИЧАН НАСТАВАК СЕЗОНЕ ЗА СТРИЈЕЛЦЕ СК „ТРБ“ :: Semberija INFO ::

 

ОДЛИЧАН НАСТАВАК СЕЗОНЕ ЗА СТРИЈЕЛЦЕ СК „ТРБ“


Формиран почетком 2020. године,Стрељачки клуб „ТРБ“ из Бијељине биљежи запажене резултате на сваком такмичењу на којем учествује.

Претходне недјеље, 22. августа 2021. године одржано је 2. коло Премијер лиге БиХ у стрељаштву у оквиру којег је, у категорији ваздушни пиштољ прво мјесто освојила Софија Ракић. Њена побједа је још сјајнија јер је, са погођених 546 кругова Софија поставила нови државни рекорд БиХ у овој категорији.

Истог дана одржано је такмичење у организацији међународне полицијске организације ИПА. Прво мјесто на овом такмичењу је освојио Предраг Ракић из СК „ТРБ“ док је екипа из Бијељине освојила друго мјесто у екипном пласману (стријелци: Предраг Ракић, Бранислав Драгичевић, Борислав Лукић).

Током викенда, 28. и 29. августа 2021. године одржан је 12. по реду турнир у стрељаштву „Високо 2021“ на којем су учествовали и бијељински стријелци. И на овом турниру стријелци СК „ТРБ“ нису пропустили прилику да се попну на побједничко постоље.

У категорији ваздушни пиштољ за жене Софија Ракић је,са погођена 534 кругаосвојила друго мјесто. У истој категорији у мушкој конкуренцији, друго мјесто је освојио Синиша Петковић (556 кругова) а треће Предраг Ракић (554 круга). У категорији пиштољ великог калибра прво мјесто је освојио Синиша Петковић са погођених 168 кругова.

Семберија инфо