ЧЕФЕРИН УГОСТИО ЗЕЉКОВИЋА; НАЈАВЉЕНА ПОСЈЕТА БИХ :: Semberija INFO ::

 

ЧЕФЕРИН УГОСТИО ЗЕЉКОВИЋА; НАЈАВЉЕНА ПОСЈЕТА БИХ


Foto: nfsbih.ba
Предсједник Европске фудбалске уније, Александар Чеферин, угостио је данас у Ниону предсједника Фудбалског савеза БиХ Вицу Зељковића и делегацију Савеза.

Разговарано је о будућим пројектима које ће подржати и УЕФА.

Тема састанка првенствено су била улагања у развој фудбалске инфраструктуре са нагласком на реконструкцију 12 терена стадиона премијерлигашких клубова. То је примарни пројекат, за који је УЕФА дала пуну подршку у реализацији новом руководству Савеза. Након овог слиједе и други пројекти које је Зељковић најавио на данашњем састанку, наведено је на сајту Фудбалског савеза БиХ.

- Захваљујем предсједнику Чеферину и УЕФА директору националних асоцијација Зорану Лаковићу, што су организовали овај састанак на којем смо имали прилику да отворено разговарамо и пренесемо нека наша запажања, као и да представимо нове идеје и пројекте које планирамо у наредном периоду. Већ је познато да смо добили подршку Европске фудбалске федерације за пројекат изградње 12 терена са хибридном травом, те смо данас прецизирали појединости око комплетног пројекта. Подршка предсједника УЕФА пуно нам значи, разговори су пријатељски и конструктивни тако да ћемо ускоро организовати и један састанак код нас - рекао је Зељковић.
На иницијативу Зељковића, Чеферин ће са најближим сарадницима посјетити БиХ, када ће детаљније бити представљени нови пројекти и план за даља улагања у развој фудбала.
 
(РТРС)