АК "АТЛЕТИК" УСПЈЕШАН У БРЧКОМ :: Semberija INFO ::

 

АК "АТЛЕТИК" УСПЈЕШАН У БРЧКОМ


"У свијету постоји једно царство, у њему царује другарство."

У Брчком је одржан 2. крос "Брчко 2021" на којем је, са 17 такмичара учествовао АК "Атлетик" из Бијељине. Учествовали су  најмлађи атлетичари, некима је ово било прво такмичење па је због тога узбуђење трајало цијели дан. Као и сваки пут до сада Ема Ковач је убједљивом побједом освојила златну медаљу и опет доказала да је најбоља од најбољих у БиХ али и региону у категорији пионирки. 

-Честитамо Ема и срећни смо што си дио нашег тима. Посебне честитке иду за наше најмлађе учеснице Дару и Несибу које имају по пет година а већ храбро трче атлетским стазама. Дара Джувелековић је освојила сребрену медаљу а Недиба Ћосић бронзану.  Браво и за остале чланове АК "Атлетик" који су се одлично борили са дјевојчицама и дјечацима који су чешће учествовали на разним уличним тркама и атлетским  такмичењима од њих. Наше вријеме тек долази и за њих ће тек да се чује: Дуња Джувелековиц, Коста Радовановић, Арсен Радовановић, Никола Луцић, Андреј Ђукановић, Уна Мирић, Теодор Мишић, Миа Ђурковић, Лука Ракић, Матеј Ракић, Павле Илић, Зана Ђурковић, Драга Ђурковић и Лука Пајкић.

Велико хвала и родитељима на подршци хвала Вам  сто заједно  градимо једну лијепу атлетску причу у Бијељини!" поручују из АК "Атлетик" Бијељина.