ФК „РАДНИК“ ДОЧЕКУЈЕ ПРВАКА :: Semberija INFO ::

 

ФК „РАДНИК“ ДОЧЕКУЈЕ ПРВАКА


На Градском стадиону у Бијељини уприличена је прес конференција поводом предстојеће утакмице 18. кола М:тел Премијер лиге БиХ између ФК „Радник“ и ФК „Борац“. Утакмица се игра у недјељу, 28. новембра на Градском стадиону са почетком у 15 часова.

- У госте нам долази актуелни првак БиХ. Иако су остали без сигурно понајбољег фудбалера лиге, Стојана Врањеша они и даље имају добру и квалитетну екипу и сигурно да заслужују пажњу са наше стране. Што се тиче здравственог стања у мојој екипи, једино је Гогић дужи временски период ван терена, у екипу се враћа Аљкановић, остали су сви ту и сви су добро“, рекао је шеф стручног штаба ФК „Радник“ Велибор Ђурић подсјетивши на претходни меч на Грбавици, гдје су фудбалери из Семберије играли добар фудбал, контролисали игру али је ипак виша сила окренула исход меча на страну ФК „Жељезничар“.   

- Расположење у нашој екипи је добро. Вриједно радимо на тренинзима и учинићемо све да након утакмице у недјељу бодови остану у Бијељини“, изјавио је Павле Сушић, првотимац ФК „Радник“.

ФК „Борац“ тренутно заузима четврту позицију на табели Премијер лиге БиХ са освојена 26 бода из 17 утакмица.


Семберија инфо - И. Гутић